ACTUALITATE 18 ianuarie 2011

Trei spargeri în trei zile

de Covasna Media | 105 vizualizări

Covăsnenii nu se lasă de furturi, astfel că în ultimele trei zile au avut loc trei furturi în mai multe localităţi din judeţ.

Primul incident a avut loc vineri dimineaţă în localitatea Covasna şi a fost anunţat la poliţie de doi şoferi de taximetre care şi-au găsit portierele sparte şi încasările din ziua precedentă furate.

La puţin timp după anunţarea acestui incident, un patron al unei societăţi comerciale a reclamat faptul că persoane necunoscute au spart uşa de intrare în magazin şi i-au sustras suma de 60 de lei din casa de marcat.

Echipă formată din poliţiştii din staţiune împreună cu cei de la Biroul Criminalistic au pornit cercetările pentru a identifica persoanele implicate în aceste furturi.

În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr de 22 de ani care a recunoscut că el a comis ambele furturi.

Prejudiciul total este de 600 de lei din care s-a reuşit recupererea a numai 150 de lei. Tânărul este cercetat acum pentru furt calificat.

Alt oraş, altă spargere

Sâmbătă a fost rândul poliţiştilor din Târgu Secuiesc să intre în acţiune deoarece alt patron al unei societăţi comerciale a reclamat faptul că cineva i-a spart geamul magazinului.

Nici de această dată poliţiştii nu au stat mult pe gânduri deoarece în urma cercetărilor l-au identificat pe făptaş, un tânăr de numai 19 ani. Acesta a recunoscut că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a spartul geamul magazinului cu gândul de a intra, dar apoi a făcut cale întoarsă spre casă.

Prejudiciul creat este de 200 de lei, reprezentând preţul geamului spart de acesta.

Tânărul va scăpa mai ieftin decât infractorul din staţiunea Covasna deoarece este cercetat, în stare de libertate, pentru distrugere.

Au furat stâlpi de gard

Vineri, poliţiştii din Hăghig au suprins în flagrant trei persoane care transportau cu o căruţă 13 ţevi metalice cu diametrul de 35 de mm şi o lungime de 2,5 m.

Aceştia plănuiau să valorifice ţevile metalice la un centru de colectare a fierului vechi. Ţevile au fost sustrase de la gardul împrejmuitor al terenului de sport din localitatea Hăghig. Poliţiştii au ridicat ţevile pentru a le preda administratorului terenului de sport pentru a le pune la loc.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu cei trei suspecţi în stare de libertate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
un cetatean, 18 ianuarie 2011
Ha,ha,ha,asta-i stire tare,sa aflam ce mai fac gainarii din judetul nostru.Oare guvernantii care dau trei tunuri pe secunda de milioane de lei noi,nu conteaza? Daca muncesti cinstit,nu esti bun,nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.