ACTUALITATE 25 septembrie 2016

Trei proiecte covăsnene au câștigat 11.450 de lei prin licitaţie civilă

de Iulia Drăghici - Taraș | 580 vizualizări

A treia ediţie a Licitaţiei Civile organizată de Fundaţia Comunitară Covasna la Sala Studio din Sfântu Gheorghe a reunit 30 de persoane. În cadrul acţiunii, 17 donatorii au oferit în decursul unei singure ore suma totală de 11.450 de lei pentru cele trei proiecte scoase la licitaţie.

Proiectul „Bunici voluntari, nepoți adoptați!”, al asociaţiei Caritas din Sfântu Gheorghe, care îşi propune implicarea vârstnicilor în acțiunile centrelor de educare a copiilor, a reuşit să strângă suma de 3.500 de lei. Sponsorul principal al programului a fost compania Zarah Moden din Târgu Secuiesc.

4.400 de lei vor ajunge la Asociaţia Tipe Tupa pentru proiectul „Povestește și lumea ți se va deschide! – o săptămână de basme și programe pentru copii pentru încurajarea cititului”. Berszány Tibor şi Bertis SRL sunt sponsorii principali.

„Să ne întreținem băile! – realizarea lucrărilor de întreținere a Băilor Apor”, propus de Asociația Vinca Minor a obţinut suma de 3.550 de lei, iar sponsori principali sunt Fleckhammer Otto, Elco SA.

„Proiectele se vor realiza în perioada septembrie/octombrie, atât donatorii, cât și comunitatea vor fi informaţi despre rezultatele proiectelor. Sumele strânse la licitație vor fi transferate de către Fundaţia Comunitară în contul organizațiilor beneficiare pe parcursul săptămânii viitoare”, transmite Fundaţia Comunitară prin intermediul unui comunicat de presă.

În acest proiect, Fundaţia Comunitară Covasna îi are ca parteneri pe The Funding Network TFN din Londra şi Asociaţia de Relaţii Comunitare ARC din Cluj Napoca.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.