ACTUALITATE 12 august 2022

Trei bărbați, cercetați pentru furt dintr-o locuință din Malnaș Băi

de Iulia Drăghici - Taraș | 1123 vizualizări

Trei bărbați, de 23, 25 și 30 de ani, sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au fost identificați ca fiind autorii spargerii unei locuințe din Malnaș Băi. Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Sesizarea faptei a fost înregistrată în 8 august.  

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unui imobil din localitatea Malnaș Băi, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat trei bărbați de 30, 25 și 23 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii.

Din cercetări a reieșit că la data de 06.08.2022, în jurul orelor 13.00, aceștia ar fi pătruns prin efracție în incinta imobilului, de unde au sustras mai multe bunuri din fier, distrugând prin spargere geamul unei uși de acces și forțând alte 2 uși.

Față de doi dintre bărbați a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi seara de IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.