ACTUALITATE 10 februarie 2012

Traficul feroviar, închis între Târgu Secuiesc şi Breţcu

de Agerpres | 64 vizualizări

Traficul feroviar rămâne în continuare închis pe ruta Târgu Secuiesc-Breţcu, din cauza nămeţilor care blochează calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Covasna, Erdely Andras, a declarat că linia ferată a fost deblocată între Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, iar circulaţia trenurilor a fost reluată pe acest tronson, dar de la Târgu Secuiesc la Breţcu rămâne în continuare închisă.

De asemenea, rămâne închis DN 2D între Ojdula şi Tulnici, judeţul Vrancea, iar pe DN 10, între Întorsura Buzăului şi Buzău, este permis doar accesul autovehiculelor mai mici de 3,5 tone.

Satul Alungeni, comuna Turia, care a fost izolat din cauza zăpezii, a fost deblocat în cursul serii trecute. Cei aproape 250 de locuitori ai satului a fost izolaţi de lume timp de mai bine de 48 de ore, după ce drumul a fost troienit de nămeţi.

Potrivit Prefecturii Covasna, în judeţ nu mai sunt localităţi izolate, dar pe mai multe drumuri comunale, printre care Moacşa-Leţ, Moacşa-Cernat, Ozun-Măgheruş, se circulă cu dificultate.

Şcolile închise zilele trecute şi-au reluat activitatea, iar în judeţ nu sunt probleme legate de alimentarea cu energie electrică, apă şi gaz metan.

Joi dimineaţă la Întorsura Buzăului, considerat polul frigului din ţară, s-au înregistrat minus 26,8 grade Celsius, cu un grad mai mult decât în ziua precedentă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.