ACTUALITATE 20 aprilie 2017

Tombola de la Zilele Sfântu Gheorghe promite excursii de peste 4.000 de euro

de Iulia Drăghici - Taraș | 1504 vizualizări

Participanții la tombola din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe vor avea ocazia să câștige mai multe pachete turistice, în valoare totală de 4.367 de euro, atât în țară, cât și în străinătate, anunță organizatorii evenimentului. Marele premiu, în valoare de 1.000 de euro, constă într-o vacanță pentru două persoane pe Insula Corfu din Grecia. Tichetele pentru tombolă vor fi disponibile începând de sâmbătă, 22 aprilie, împreună cu broșura-program a evenimentului, la prețul de 5 lei.

„Am continuat obiceiul ca Tombola Zilelor Sfântu Gheorghe să fie susținută de pachete turistice, mai ales că anul acesta este Anul Turismului covăsnean. Ne-a gândit ca premiul cel mare să fie o excursie de 1.000 de euro pentru două persoane. Pentru celelalte premii, am stabilit că este bine să oferim pachete mai mici, ca să ajungă la cât mai mulți câștigători. Acestea constau în sejururi de două nopți și trei zile, în țară sau în străinătate”, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul executiv al firmei Transilvania Tourist Service, László Endre.

Printre premiile puse la bătaie se numără trei vacanțe de câte 250 de euro fiecare, la alegere din ofertele Dertour, o excursie la AquaWorld Resort din Budapesta, două vochere cadou la Fenyves Szálloda és Konferencia Központ, un voucher la Huguest Hotel din Ungaria, un voucher la Hunguest Hotel Apollo, alt voucher la Hunguest Hotel Erkel – toate stațiuni de patru stele, un voucher pentru Hungaro Spa Thermal Hotel, voucher pentru Danubius Health Spa Resort Brădet de patru stele din Sovata. Toate voucherele sunt valabile pentru două persoane. În plus, în lista premiilor mai fac parte și 10 bilete de intrare la Parcul de aventură DinoParc din Râșnov, dar și un voucher pentru două persoane la Hotelul O3Zone din Băile Tușnad.

„Pe mine mă bucură în mod deosebit că au apărut mai multe oferte turistice din țară. Considerăm că anul acesta o să fie anul turismului intern, (...) mai ales că de la 1 iunie o să fie introduse și tichetele de vacanță pentru bugetari”, a mai spus László Endre.

Și la tombola de anul trecut din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe cuantumul total al premiilor s-a ridicat la suma de 5.000 de euro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.