ACTUALITATE 2 martie 2023

Tineri reținuți pentru lovire și tulburarea liniștii publice, după un conflict izbucnit în fața unei cafenele

de Iulia Drăghici - Taraș | 1328 vizualizări

Doi tineri, o fată în vârstă de 20 de ani și un băiat de 22, au fost reținuți de poliție 24 de ore și sunt cercetați pentru lovire și tulburarea liniștii publice. La mijloc este un conflict izbucnit în fața unei cafenele din Sfântu Gheorghe. S-a întâmplat săptămâna trecută. Victime le-au fost alți doi tineri, de 18, respectiv 19 ani.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați duminică noaptea, 26 februarie, în jurul orei 22:30, că o tânără de 18 ani și un tânăr de 19 ani au fost agresați de alți doi tineri.

„Din primele cercetări efectuate polițiștii au stabilit faptul că tânăra de 18 de ani, în timp ce se afla în fața unei cafenele din municipiul Sfântu Gheorghe, ar fi fost lovită în zona feței de către o tânără de 20 de ani. Cea de-a doua victimă, un tânăr de 19 ani a încercat să aplaneze conflictul însă ar fi fost lovit de către un tânăr de 22 ani, care a părăsit locul faptei deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Covasna într-un comunicat de presă.

Două zile mai târziu, adică în 28 februarie a.c., „cele două persoane bănuite de săvârșirea faptelor de violență au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore”, arată aceeași sursă. 

Acum cercetările continuă în acest caz și se verifică dacă acțiunile celor doi pot fi considerate infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.