ACTUALITATE 17 martie 2014

Testare Mensa la Sfântu Gheorghe – află cât de inteligent eşti!

de Monica Vrânceanu | 99 vizualizări

Cei care doresc să îşi testeze inteligenţa o pot face pe 23 martie, cu începere de la ora 11, la Colegiul Naţional Mihai Viteazul (CNMV) din Sfântu Gheorghe, unde va avea loc o sesiune de testări susţinută de către Mensa.

La această sesiune de testări sunt acceptaţi doar cei care au peste 11 ani, iar pentru a putea participa doritorii trebuie să se înscrie în prealabil online, printr-un formular disponibil la adresa www.mensa-romania.ro, rubrica Testări Mensa – Calendar.

Taxa de înscriere este de 25 lei pentru plata prin bancă, sau 35 lei pentru plata pe loc, la testare. Data limită pentru înscriere este 21 martie.

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946, cu scopul de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență. Scopurile declarate ale Mensa sunt identificarea și cultivarea inteligenței în scopul umanității şi încurajarea cercetării în domeniul inteligenței umane. Primul membru român al Mensa a aderat filialei internaționale a acestei organizații în anii ’80, iar apoi, în 1991, a pus bazele Mensa România. Mensa România are cinci organizaţii locale şi în jur de 300 de membri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.