ACTUALITATE 1 martie 2016

Termen prelungit la concursul de design de tricouri

de Iulia Drăghici - Taraș | 371 vizualizări

Competiţia de „Design de tricou pentru Concursul de Prim Ajutor – LIFESAVER”, lansat de Crucea Roşie Covasna în luna februarie, îşi prelungeşte termenul până în 7 martie. La competiţie pot participa toţi elevii din judeţul Covasna din ciclurile gimnazial şi liceal.

Participanţii trebuie să trimită, online sau la sediul organizaţiei, proiectele în format electronic cu ideile de design pentru tricoul LIFESAVER. Designul câştigător va fi imprimat pe tricourile care vor fi purtate de cei aproximativ 350 de participanți la cea de-a 53-a ediţie a concursului județean „Sanitarii Pricepuți”.

„Până acum nu am primit prea multe designuri, însă de când am prelungit termenul, numărul a început să crească. Noi aşteptăm să primim în continuare”, a spus coordonatorul concursului, Lazar Andrea.

Potrivit regulamentului, designul de tricou trebuie să ţină seama de următoarele aspecte: „trebuie să redea importanța însușirii cunoștințelor de Prim Ajutor; poate fi realizat față, verso sau față+verso; Este obligatoriu ca acesta să includă logo-ul Crucea Roşie Covasna, care poate fi inclus pe orice parte a tricoului – faţă, verso, mâneci; Este de dorit ca designul propus să poată fi reprodus pe tricou alb cu mânecă scurtă; Sunt acceptate maxim două propuneri de design de tricou de la o persoană”.

„Ne pregătim de concursul judeţean de prim-ajutor Sanitarii pricepuţi pe care îl organizăm în fiecare an. Ne-am propus ca în acest an pentru designul de tricouri să nu mai apelăm la serviciile graficienilor, ci să vedem în mod direct ce îşi doresc tinerii şi care este stilul lor”, ne-a mai explicat Lazar Andrea, coordonatorul concursului, care a mai adăugat că designurile se pot realiza atât manual, cât şi cu ajutorului unui program computerizat. „Pe noi ne interesează ideea în sine, nu talentul de grafician”, a mai spus aceasta.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.