ACTUALITATE 29 decembrie 2011

Ţelul Gărzii Financiare Covasna pentru 2012: Un mediu normal de afaceri în judeţ

de Covasna Media | 53 vizualizări

Principalele obiective ale Gărzii Financiare în anul 2011 au avut caracter organizatoric. Se ştie că instituţia trece printr-un proces de restructurare ca şi alte instituţii ale statului.

Ne-am concentrat asupra calităţii actului de control şi a comportamentului comisarului în relaţia cu agentul economic, pentru că dorim să îmbunătăţim imaginea instituţiei noastre, să dăm dovadă de profesionalism şi transparenţă în activitatea noastră.

În judeţul Covasna, ca şi activitate de control am acţionat în baza protocoalelor de colaborare cu alte instituţii: ITM, IPJ, Direcţia Agricolă, APIA pentru combaterea fenomenului de muncă ilegală, diminuarea fenomenului de evaziune fiscală în domeniul agricol, comerţ, turism, transporturi.

Am contribuit totodată prin acţiuni specifice, împreună cu celelalte instituţii din cadrul ANAF, la o mai bună colectare a impozitelor şi taxelor la bugetul statului.

Pentru anul 2012 dorim să asigurăm un mediu normal de afaceri în judeţul Covasna, să fim mai apropiaţi de agenţii economici, să-i sprijinim prin acţiuni de prevenţie dar să-i şi sanţionăm cu fermitate pe aceia care nu se supun legilor şi normelor fiscale.

Cu ocazia Anului Nou, doresc să transmit tuturor agenţilor economici din judeţul Covasna, tuturor colaboratorilor cât şi angajaţilor Gărzii Financiare şi familiilor lor cele mai calde urări de sănătate, fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani!

Comisar Şef, Gheorghe Barboş

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 3 ore, 22 minute

Concert Mozart

Acum 4 ore, 7 minute

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Baiazid, 29 decembrie 2011
Garda financiara sa ma lase in pace.Pentru ne munca lor sunt platiti degeaba. Se duc periodic la unitatile comerciale unde dupa ce sunt serviti regeste dau cate o amenda de ochii lumii pentru ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.