ACTUALITATE 26 martie 2020

TEGA îndeamnă locuitorii să își plătească facturile online

de Daniela Luca | 1219 vizualizări

Campania de salubrizare pregătește câteva măsuri care să vină în sprijinul locuitorilor 

Reprezentanții TEGA spun că cea mai sigură metodă prin care locuitorii își pot plăti facturile este să apeleze la serviciile online. Totodată, din cauza carantinei totale, a fost suspendată colectarea de sticlă și degajarea obiectelor voluminoase, informează compania de salubritate. 

„Există mai multe posibilități, dar cel mai bine este ca locuitorii să plătească electronic facturile. Angajații TEGA nu se vor mai deplasa la domiciliu. Nu o să fie penalități. Ne mai gândim și la alte soluții, dar le vom pune în aplicare de luna viitoare”,  a explicat directorul Tega, Máthé László. 

Pe site-ul tega.ro, la secțiunea „Metode de plată”, există posibilitatea de a achita factura cu cardul bancar. Bătrânii care nu au acces la internet pot cere ajutorul rudelor, spune acesta. 

Totodată, directorul a explicat că angajații companiei de salubritate nu au putut dezinfecta străzile orașului zilele trecute pentru că temperaturile au scăzut sub 0 grade. 

„În prezent nu s-au dezinfectat străzile că au fost temperaturi scăzute și nu am putut. S-au dezinfectat doar punctele de colectare. Dacă vremea se îndreaptă, atunci de mâine încolo zilnic o să dezinfectăm, cum am procedat și săptămâna trecută. Angajații au mănuși, au dezinfectant pentru mâini și tot ce au nevoie”, a mai spus Máthé László.

Săptămâna aceasta, TEGA a anunțat că din cauza carantinei totale se suspendă și colectarea de sticle, dar și degajarea obiectelor voluminoase. În schimb, transportul de deșeuri funcționează în continuare, conform programului obișnuit. 

„Singura modificare în programul nostru este distribuirea găleților pentru deșeuri biodegradabile în Sfântu Gheorghe, care va fi suspendată până când măsurile de siguranță pentru evitarea coronavirusului sunt în vigoare”, au precizat reprezentanții companiei de salubritate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.