ACTUALITATE 17 august 2016

Teatrul Independent Osonó şi cinci tineri covăsneni, premiaţi într-un program naţional

de Iulia Drăghici - Taraș | 406 vizualizări

Teatrul Independent Osonó și cinci tineri sportivi și artiști din județul Covasna, Szőcs Botond (muzică-pian), Rancz-Gyárfás Hanna (teatru), Baricz Örs (judo), Péter Tamás (judo) și Balogh Hanna (judo) au obținut finanțare prin intermediul Programului MOL de promovare a talentelor, ajuns la ediţia a 11-a. În total sunt premiate 171 de proiecte, respectiv 360 de tineri sportivi și artiști din România. Valoarea totală a premiilor ajunge la 354.000 de lei.

„În cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziţiona echipamente şi materiale. Din finanțarea totală a ediţiei a 11-a, 164.000 lei sunt destinați sportului, 120.000 lei domeniului artelor și 70.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizări în ultimii ani și au depășit vârsta majoratului”, arată un comunicat de presă.

În cei 11 ani de existență a programului au fost acordate finanțări în valoare de 2.871.000 de lei, pentru 1.848 de tineri sportivi și artiști.

„Pe lângă sprijinul continuu în aceşti 11 ani, în domeniul artelor şi sporturilor – ne mândrim cu acei tineri talentaţi care se numără printre cei mai buni atât în țară cât și peste hotare. Munca lor dar şi munca tinerilor aflaţi la început de drum, a acelora pe care încă poate nu-i cunoaştem, merită să fie susținută prin parteneriate stabile, prin programe de durată al căror rezultat să bucure o ţară întreagă”, declară Kinga Daradics, Country Chairman & CEO al companiei MOL România.

Programul MOL de promovare a talentelor este organizat de MOL România și Fundația pentru Comunitate.

 

 

Teme articol: teatru premiu Mol Osono
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.