ACTUALITATE 17 noiembrie 2013

Târguri de Crăciun la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 127 vizualizări

targ craciun

Deşi vremea de afară nu ne duce neapărat cu gândul la sărbătorile de iarnă, acestea se apropie, iar organizarea târgurilor de Crăciun a început deja. La fel ca în anii trecuți, Sfântu Gheorghe va găzdui două târguri, unul în centrul orașului, și unul la Muzeul Național Secuiesc.

Primăria Sfântu Gheorghe va organiza în perioada 18-24 decembrie tradiționalul târg de Crăciun, la care au început deja înscrierile. Organizatorii vor pune gratuit la dispoziția meșteșugarilor 25 de căsuțe din lemn, unde așteaptă vânzători de produse tradiționale, meșteșugărești, bunătăți de Crăciun și cărți. Târgul va fi deschis pe 18 decembrie la ora 17, și va funcționa zilnic între orele 11-20, iar pe 24 decembrie până la ora 14. Doritorii se pot înscrie până pe 4 decembrie personal la Biroul de Imagine, sau electronic prin adresa de e-mail varosimazs@sepsi.ro.

Pentru al cincilea an consecutiv, Muzeul Național Secuiesc va organiza un târg de Crăciun chiar în curtea muzeului. Meșteșugarii care doresc să se înscrie la acest târg trebuie să știe că taxa de participare este de 65 de lei, iar înscrierile se fac prin adresa de e-mail 2013karacsonyivasar@gmail.com sau prin poștă, scrisorile trebuind trimise pe adresa str. Kós Károly nr. 10, Sfântu Gheorghe. În scrisoare se vor scrie datele participanților (nume, adresa, număr de telefon) și vor fi anexate cel puțin 3 fotografii cu produsele ce urmează a fi puse la vânzare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.