ACTUALITATE 14 martie 2021

Tânăr acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat două persoane în centrul municipiului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 3237 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii și este cercetat pentru tentativă de omor după ce în urma unui conflict spontan, petrecut vineri seara, în jurul orelor 20:00, a înjunghiat cu un briceag alți doi tineri. Totul s-a întâmplat în zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe.

În seara de vineri, în 12 martie, în jurul orelor 20:00 – 21:00, în urma unui conflict spontan între niște tineri, pe de o parte două persoane vătămate și inculpatul și un martor pe de altă parte, inculpatul a reacționat foarte violent și a aplicat lovituri cu un briceag. Leziunile provocate le-au pus victimelor viețile în primejdie”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, Cosmin Andraş.

Victimele au fost duse la spital și supuse unor intervenții chirurgicale. 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului, care este și procurorul de caz, a precizat că inculpatul a fost identificat repede și este reținut. În continuare se efectuează cercetări. 

Am dispus reținerea pentru 24 de ore pentru infracțiunea de tentativă la omor calificat. (...) Am formulat propunere de arestare preventivă, am trimis dosarul la Tribunalul Covasna, urmând să se pronunțe cu privire la propunerea de arestare preventivă judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul instanței”, ne-a mai declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna. 

Alături de acesta, la cercetare au participat și lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Covasna și lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe.

Totul s-a petrecut în zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, în zona magazinelor de telefonie mobilă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.