ACTUALITATE 14 ianuarie 2016

Tamás Sándor: Primarii care sunt în funcţie din 1990 vor fi realeși anul acesta

de Sever Ioan Miu | 418 vizualizări

„Avem 4 primari în judeţ care sunt în funcţie din 1990, Dobârlău, Barcani, Bodoc și Cernat. Din Dobârlău și Barcani nu sunt din UDMR. Vor mai candida cei din UDMR și vor avea câștig de cauză, vă pun în plic. Și cei români, din Dobârlău și Barcani, vor avea câștig de cauză, și asta vă pun în plic!”, a declarat pentru presă președintele UDMR Covasna, Tamás Sándor.

Primarii la care a făcut referire Tamás Sándor sunt Vasile Maxim (Dobârlău), Gheorghe Marin (Barcani), ambii de la PSD, respectiv udemeriștii Fodor István (Bodoc) și Bölöni Dávid (Cernat).

„Vedeți ce înseamnă? Toată lumea spune că un politician slăbește cum trec anii. Nu-i adevărat. Oamenii ăștia sunt de 26 de ani acolo și comunitatea a ales și va alege, pentru că sunt oameni de oameni, nu băieți de cartier”, a adăugat, glumind, președintele CJ. În această primăvară vor avea loc alegerile locale, primarii urmând să fie aleși dintr-un tur.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
pista35, 15 ianuarie 2016
Acei primari care sunt de 26 de ani pe acelasi functie stiu ceva sigur - sa linga curul lui D-l Tamas ca pina acuma o lingeau a lui D-l Demeter Janos. Alti nici nu poate sa candideze pentru ca nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.