ACTUALITATE 10 august 2011

Tabără pentru tineri cu handicap locomotor

de Székely Emőke | 109 vizualizări
La tabăra de la km. 7 spre Vâlcele participă 98 de tineri veniţi atât din ţară, cât şi din Ucraina şi Ungaria Serviciul de Ajutor Maltez - Sfântu Gheorghe organizează în această săptămână o tabără destinată copiilor şi tinerilor cu handicap locomotor. Directorul Serviciului, Tischler Ferenc, a declarat că „scopul principal al taberei este acela de a dărui familiilor acestor copii şi tineri o săptămână de vacanţă, întrucât tot anul ei au grijă permanent de copiii şi rudele cu handicap locomotor”. Tabăra se desfăşoară

La tabăra de la km. 7 spre Vâlcele participă 98 de tineri veniţi atât din ţară, cât şi din Ucraina şi Ungaria

Serviciul de Ajutor Maltez - Sfântu Gheorghe organizează în această săptămână o tabără destinată copiilor şi tinerilor cu handicap locomotor.

Directorul Serviciului, Tischler Ferenc, a declarat că „scopul principal al taberei este acela de a dărui familiilor acestor copii şi tineri o săptămână de vacanţă, întrucât tot anul ei au grijă permanent de copiii şi rudele cu handicap locomotor”.

Tabăra se desfăşoară la Câmpul Benedek - spre Vâlcele, iar numărul participanţilor veniţi atât din ţară, cât şi din Ucraina şi Ungaria, se ridică la 98.

Tischler Ferenc a mai spus că „organizatorii au pregătit activităţi dintre cele mai diverse, de la călărit la excursii, de la concursuri sportive la unele de îndemânare, toate menite să îi facă pe aceşti copii şi tineri să se simtă cât mai bine în această tabără”.

Tot de la Tischler Ferenc am aflat că Serviciul de Ajutor Maltez va organiza săptămâna viitoare o tabără similară pentru copiii orfani. Aceştia vor sosi la Câmpul Benedek după ce duminică vor pleca persoanele cu handicap locomotor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.