ACTUALITATE 5 februarie 2017

Strada Lăcrămioarei, circulată, deși nu e deschisă traficului

de Iulia Drăghici - Taraș | 3656 vizualizări

Zicala „Regulile sunt făcute să fie încălcate” pare să fie valabilă şi pentru unii şoferi din Sfântu Gheorghe. Strada Lăcrămioarei, aflată în reparaţii capitale încă din mai 2016, este în prezent închisă circulaţiei cu excepţia riveranilor, dar acest lucru nu îi intimidează pe şoferii care preferă scurtătura, nu calea legală.

str Lacramioarei febr 2017 (3)„Pe strada Lăcrămioarei se circulă fără nicio problemă şi nu interesează pe nimeni. Deja au apărut găuri şi drumul e valuri. S-a lucrat degeaba! E bătaie de joc şi din partea şoferilor care intră pe acel drum. Dimineaţa şi seara e plină strada de maşini parcate. În anumite locuri sunt rupte şi bordurile”, ne-a atras atenţia un cititor al ziarului.

Întrebaţi despre această situaţie, reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe au transmis că nu ştiau despre aceste practici ale şoferilor, dar că vor cerceta şi vor sesiza Poliţia.

„Doar riveranii ar trebui să circule pe acolo. Chiar dacă sunt sistate lucrările, drumul nu este apt şi corespunzător pentru circulaţia publică. Nu ştiam că se circulă şi altfel. Trebuie să ne uităm şi dacă o să constatăm acelaşi lucru, o să sesizăm Poliţia. Nu e bine să se circule pe acolo pentru că se strică şi fundaţia. O să informăm Poliţia şi o să îi rugăm să urmărească respectarea indicatoarelor de circulaţie”, ne-a spus administratorul public al oraşului, Czimbalmos Csaba.

Lucrările de reparaţii pe strada Lăcrămioarei au demarat în mai 2016, iar în luna decembrie a fost permis doar accesul riveranilor. Într-o conferinţă de presă de la sfârşitul lunii noiembrie, primarul Antal Árpád a declarat că în primăvara lui 2017 este programat să se reia şi traficul greu în această zonă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nicoleta, 6 februarie 2017
haha am uitat sa rad, deci chiar nu stia ca se parcheaza intrun mod nesimtit pe strada lacramioarei? ..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.