ACTUALITATE 23 august 2016

Strada Kós Károly este închisă pentru reabilitare

de Iulia Drăghici - Taraș | 665 vizualizări

Traficul de pe strada Kós Károly din Sfântu Gheorghe, pe porțiunea dintre străzile Kriza János și Fabricii, a fost închis circulaţiei rutiere marţi, 23 august, datorită lucrărilor de reabilitare. Strada va fi închisă până la mijlocul lunii noiembrie pe ambele sensuri. Mai mult, autorităţile locale spun că lucrările de pe strada Lăcrămioarei se vor finaliza înainte de termenul înscris în contract.

„Noi am obţinut avizele de închidere şi le-am dat firmei care se ocupă. Ieri (luni, 22 august - n. red.) au început să pună tăbliţele, indicatoarele şi azi s-a închis fizic”, a declarat primarul din reşedinţa de judeţ, Antal Árpád.

Potrivit unui comunicat de presă, „în prima fază circulația va fi închisă până la mijlocul lunii noiembrie, pe ambele sensuri, pe porțiunea dintre strada Kriza János și Fabricii. Riveranii vor avea drept de acces pe această porțiune. Datorită tehnologiei de execuție a fundației drumului, se necesită închiderea străzii pe toată lățimea. Porțiunea de stradă  menționată anterior poate fi ocolită pe ruta: strada  Libertății, Vasile Goldiș, Andrei Șaguna. Administrația locală solicită înțelegere din partea locuitorilor!”.

Situaţia actuală pe strada Lăcrămioarei

Lucrările de reabilitare a străzii Lăcămioarei, de asemenea închisă circulaţiei, decurg conform graficului, spune primarul Antal Árpád. „Se lucrează conform graficului şi am încredere că se vor termina lucrările înainte de termenul contractului”, a spus acesta.

Aici lucrările au început la mijlocul lunii mai, iar contractul pentru finalizare este de 20 de luni.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
R, 24 august 2016
mai bine sa plecam toti in Somalia si sa lasam politicienii sa rada tot in oras si sa faca palate, castele, conace, balauri, statui, monumente, gradina zoo, obeliscuri, totemuri, borduri, gardulete, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.