ACTUALITATE 5 aprilie 2019

Strada József Attila va intra în reabilitare

de Daniela Luca | 1482 vizualizări

Lucrările vor dura șase luni

Autoritățile locale din Sfântu Gheorghe au anunțat că partea de sus a străzii József Attila din reședința de județ va intra în reabilitare. În acest sens, joi, 4 aprilie, în cadrul ședinței extraordinare, Consiliului Local a votat un proiectul de hotărâre prin care a aprobat Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru acest obiectiv.

Strada József Attila începe în intersecția cu strada Kós Károly și Jókai Mór și se sfârșește la ieșirea din municipiu. Pe o porțiune din aceasta vor fi executate lucrări de modernizare, anunță autoritățile locale.

„Cu multă bucurie vă anunț și cu ocazia asta pot să îi răspund și domnului Kolcza István că data trecută m-a întrebat de ce nu figurează modernizarea străzii József Attila. La vremea respectivă nu am putut să introducem în buget aceste lucrări până nu sunt aprobați indicatorii tehnico-economici și documentația de avizare a lucrărilor. Acum a sosit acest moment să introducem această investiție în buget. Este vorba de partea de sus a străzii József Attila până la parcarea veche a orașului. Deci de la izvorul Büdös până la zona de locuințe, respectiv până la micul lac din zonă. Deci este vorba despre modernizarea străzii, soluționarea conductelor pentru scurgerea apelor pluviale”, a declarat joi, 4 aprilie, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, viceprimarul Tóth-Birtan Csaba.

Pentru obiectivul de investiții „Modernizare strada József Attila inclusiv rețele tehnico-edilitare etapa III” s-au alocat 1,901,043.11 de lei din bugetul local al municipiului.  

Durata de realizare a proiectului tehnic este de trei luni, iar durata de realizare a execuției lucrărilor este de șase luni, conform raportului de specialitate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.