ACTUALITATE 17 martie 2016

Stradă din Întorsura Buzăului închisă circulaţiei din cauza lucrărilor de reabilitare

de Iulia Drăghici - Taraș | 419 vizualizări

Strada 1 Decembrie 1918 din Întorsura Buzăului este închisă circulației publice din cauza lucrărilor de reabilitare și asfaltare. Potrivit autorităților locale, accesul va rămâne oprit pentru o perioadă de circa o lună și jumătate. Lucrările pe această stradă au demarat la începutul săptămânii trecute.

„Se scot porţiunile de beton care sunt fisurate, se compactează şi se înlocuieşte cu alt beton, se schimbă bordurile, iar după aceea se va turna „covorul” de asfalt”, ne-a declarat viceprimarul oraşului Întorsura Buzăului, Ştefan Platon.

De asemenea şi pe străzile Fabricii, Aviatorului şi Gheorghe Zaharia se desfăşoară lucrări de reabilitare şi pregătire pentru turnarea asfaltului. Mai mult, din 15 martie se încep lucrările şi pe strada Floroaia Mare.

Potrivit autorităţilor locale, primele 10 străzi din Întorsura Buzăului care vor fi asfaltate până la mijlocul lunii iunie, dacă sunt finalizate în mod corespunzător lucrările de apă şi canalizare, sunt Hanului, Gheorghe Doja, Floroaia Mare, Gheorghe Zaharia, Campingului, Castanilor, 1 Decembrie 1918, Fabricii, Aviatorului şi Mihai Viteazul.

Costul asfaltării acestor străzi ajunge la 5 milioane de euro. Lucrările au început în iunie 2015.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.