ACTUALITATE 9 septembrie 2021

Stelele, aduse în inima municipiului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1107 vizualizări

Pe lângă expoziția foto, vor fi aduse telescoape pentru observarea planetelor Saturn și Jupiter 

O expoziție cu fotografii realizate de membrii Asociației Maghiare Astronomice din Transilvania va fi deschisă vineri seara în Parcul Elisabeta din Sfântu Gheorghe. În cadrul acestui eveniment, care se va muta, ulterior, în piața centrală, cei interesați vor putea să vadă, cu ajutorul telescoapelor care vor fi montate aici, planetele Jupiter și Saturn și nu numai.  

Asociația Maghiară Astronomică din Transilvania și Observatorul Vega invită toți cei interesați la o după amiază între stele. Între 10 septembrie și 9 octombrie o să aveți posibilitatea de a vedea o expoziție de poze astronomice a membrilor AMAT în Parcul Elisabeta din Sf. Gheorghe. 

Deschiderea oficială va avea loc pe 10 septembrie de la ora 18.00, când organizatorii și artiștii vă vor prezenta pozele expuse, iar după prezentare vom sta de vorbă cu cei interesați de această temă. Tot pe 10 septembrie, ca și continuare a evenimentului, doritorii pot observa din fața restaurantului Tein începând de la ora 21.00 prin telescoapele asociației planetele Jupiter și Saturn și alte obiecte stelare interesante”, ne-au transmis organizatorii. 

Amănunte pot fi cerute și prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/514988142874438?ref=newsfeed

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.