ACTUALITATE 11 octombrie 2021

Stațiile de călători din Barcani: ia-le de unde nu-s

de David Leonard Bularca | 2254 vizualizări

Trei astfel de amplasamente figurează în acte, dar în realitate nu există, susțin autoritățile locale

Un proces de predare-primire a unui inventar desfășurat în Comuna Barcani a scos la iveală faptul că trei stații de autobuz, deși figurează în acte, în realitate nu există. Valoarea acestor amplasamente ar fi de 15.000 de lei. Nimeni nu știe cum s-a ajuns în această situație. Dezvăluirea a fost făcută chiar de edilul din Barcani, Nicolae Pastor, în ultima ședință a Consiliului Local.

„În acest moment suntem în procesul de predare-primire inventar de la un fost angajat! Printre obiectele de inventar deținute se aflau și 12 stații de călători plătite si recepționate de câțiva consilieri locali și o fostă angajată. Ieșind pe teren să identificăm prezența sau lipsa tuturor obiectelor de inventar, am ajuns la concluzia că 3 stații de călători (în valoare de aproximativ 15.000 lei) lipsesc. Nimeni nu știe de ele… Rămâne să vedem cum putem rezolva această situație! Chiar nu sunt de acord să preiau un inventar cu lipsuri”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Nicolae Pastor.

Când edilul a adus subiectul în discuție în timpul ședinței Consiliului Local, s-a așternut liniștea, preț de câteva secunde, în sala Primăriei. Apoi, unii consilieri locali care au participat la recepția stațiilor de călători, și-au adus aminte că încă de atunci s-a discutat fie despre faptul că nu erau gata toate cele 12 amplasamente, fie că nu erau încă aduse în Barcani.

Totuși, au fost recepționate, și, deci, plătite 12 stații de călători.

Aleșii locali au stabilit că urmează să discute cu firma care a realizat această investiție, pentru a se lămuri cu privire la numărul stațiilor de călători.

Nu este clar deocamdată cum va fi rezolvată situația iscată la Barcani, însă vom reveni cu noi informații, dacă le vom avea, în viitor.

Sursa foto: Nicolae Pastor – Facebook și captură de ecran Facebook Horia Neagoe

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.