ACTUALITATE 7 august 2012

Start în pedalarea pentru un scop bun

de Székely Emőke | 56 vizualizări

Cei patru sportivi care vor beneficia de sprijin sunt atleta Blázer Imola, triatlonistul Deák Zsombor, luptătoarea Incze Kriszta și baschetbalista Kelemen Kincső.

Patru sportivi din judeţ vor fi sprijiniți material în urma acțiunii „Pedalează pentru un scop bun” organizată de Asociația Comunitară Covasna și Asociația Alpin Sport. Evenimentul va avea loc pe data de 14 septembrie, dar înscrierile au început ieri. Nu este vorba despre un concurs, ci despre o acțiune de caritate. Organizatorii au pregătit un traseu de 8 kilometri pe care se poate pedala contra sumei de 10 de lei pe tură. Se pot face mai multe ture și se pot dona mai mulți bani decât atât, iar organizatorii speră că îi vor putea ajuta cei patru cu câte 2.000 de lei, cel puțin.

Cei patru sportivi care vor beneficia de sprijin sunt atleta Blázer Imola, triatlonistul Deák Zsombor, luptătoarea Incze Kriszta și baschetbalista Kelemen Kincső. Președintele Asociației Comunitare Covasna, Bereczki Kinga, a declarat că în alegerea celor patru sportivi au luat în calcul ca aceștia să fie tineri, juniori și să reprezinte diferite ramuri sportive. Blázer Imola este multiplă campioană națională pe diferite distanțe de alergare, Deák Zsombor de asemenea este multiplu campion național și vicecampion european la categoria lui, Incze Kriszta este și ea multiplă campioană națională la lupte libere, iar Kelemen Kincső este componenta echipei Bball 6, care în sezonul trecut a câștigat Divizia B, iar în campionatul U17 a luat medalia de argint.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.