ACTUALITATE 17 iunie 2009

Spargere la benzinăria din Belin

de Covasna Media | 533 vizualizări
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna (IJP) a anunţat ieri o spargere petrecută luni noaptea la o benzinărie din comuna Belin, de unde s-a furat suma de 6.500 de lei. Potrivit IJP Covasna, suspecţii au fost daţi de gol de sistemul de alarmare contra efracţiei, care s-a declanşat în momentul forţării intrării în benzinărie, dar aceştia au apucat să pună mâna pe o casetă cu bani în care se aflau 6.500 de lei.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna (IJP) a anunţat ieri o spargere petrecută luni noaptea la o benzinărie din comuna Belin, de unde s-a furat suma de 6.500 de lei.

Potrivit IJP Covasna, suspecţii au fost daţi de gol de sistemul de alarmare contra efracţiei, care s-a declanşat în momentul forţării intrării în benzinărie, dar aceştia au apucat să pună mâna pe o casetă cu bani în care se aflau 6.500 de lei.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului la scurt timp după spargere au observat pe câmp două persoane care fugeau, şi pe care le-au urmărit reuşind să le prindă. „Spărgătorii au abandonat caseta cu bani şi o cagulă neagră pe care o aveau asupra lor. Mai mult, ei au pierdut şi un telefon mobil care le aparţinea. Pe DJ 103 E, la nici 100 de metri de benzinărie, a fost găsită abandonată şi o maşină, care era încuiată – dar cu motorul pornit. Ea aparţine unui tânăr de 28 de ani din localitatea Hăghig”, susţine IJP.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a fost stabilită şi identitatea unui al doilea suspect. Este vorba despre un tânăr de 17 ani din judeţul Braşov, care locuieşte fără forme legale în localitatea Hăghig.

Unul dintre tineri a fost prins de poliţişti, iar cel de-al doilea este căutat şi la această oră.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere.

A.S.

Teme articol: furt Belin benzinarie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.