ACTUALITATE 7 mai 2018

Șofer încătușat în curtea Spitalului Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 2000 vizualizări

Incidentul a implicat fuga de polițiști, dar și multe alte infracțiuni

Un bărbat a fost încătușat duminică de polițiștii covăsneni în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. Oamenii legii au fost sesizați că șoferul și-a staționat neregulamentar autoturismul, însă la vederea echipajului de poliție, acesta a încercat să fugă. După ce l-au prins și încătușat, agenții au descoperit că șoferul recalcitrant nu avea nici permis de conducere, dar și că numărul de înmatriculare provizoriu era expirat.

„În data de 06.05.2018, în jurul orelor 15:30 poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sf. Gheorghe au fost sesizaţi că în curtea staţionează Spitalului Judeţean de Urgenţă  neregulamentar un autoturism.

În jurul orelor 16:00 autoturismul în cauză s-a pus în mişcare cu intenţia de ieşi din curtea spitalului, dar în zona barierei punctului de acces control, conducătorul acestuia a observat autospeciala de poliţie, a întors şi a revenit în curtea spitalului, fiind urmărit de echipajul de poliţie rutieră. În momentul când nu şi-a mai putut continua deplasarea conducătorul autoturismului a sărit din vehicul încercând să fugă, moment în care a fost imobilizat şi încătuşat, întrucât a avut un comportament recalcitrant.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că şoferul autoturismului nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, de asemenea numărul de înmatriculare provizoriu era expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 1 din Codul Penal şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. 1 din Codul Penal”, arată comunicatul de presă al IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.