ACTUALITATE 7 decembrie 2017

Site-ul covasnamedia.ro, cel mai citit din județ și în luna noiembrie!

de Covasna Media | 481 vizualizări

După trei luni de la lansarea noii sale versiuni, varianta online a ziarului Observatorul de Covasna se menține detașat ca lider între canalele media covăsnene.

Pentru echipa Observatorului de Covasna și a ediției sale electronice www.covasnamedia.ro noiembrie a fost o lună plină de satisfacții. Este cea de-a treia lună care a adus noi performanțe de trafic ale site-ului covasnamedia.ro, acesta reușind să depășească rezultatele înregistrate în octombrie (60.000 unici) și acumulând peste 65.000 de vizitatori unici, 110.000 sesiuni, aproape 200.000 de afișări și o medie a timpului petrecut pe site de 1 minut și 15 secunde per sesiune.

Rezultatul plasează portalul nostru cu un avans important în fața site-urilor concurente, hirmondo.ro (varianta online a cotidianului Székely Hírmondó) cu 44.152 vizitatori unici și weradio.ro cu 42.117 de vizitatori unici, conform datelor disponibile pe trafic.ro.

Articole preluate de canale media naționale precum știrileprotv.ro, adevărul.ro sau europafm.ro!

Care au fost însă cele mai citite articole și subiecte pentru cititorii noștri?

Indiscutabil subiectul care a stârnit controverse și îngrijorare în Sfântu-Gheorghe a fost cel al crimei sinistre de sub podul de la gară, informațiile în exclusivitate și declarațiile în premieră ale procurorilor aducând mii de oameni pe site, dar și garanția veridicității faptului consumat. Documentate cu profesionalism, articolele prezentate pe site-ului nostru pe această temă au fost preluate de canale media de referință la nivel național, între care precum știrileprotv.ro, adevărul.ro sau europafm.ro.

Interes tot mai mare față de subiectele sociale

Sfaturile medicului pediatru Ioana Georgescu au fost apreciate în mod deosebit de către cititorii site-ului, care au manifestat interes ridicat și în privința tinerei covăsnence date dispărută pe Facebook.

Pe lângă acestea, au ieșit în evidență alte două subiecte sociale de mare interes. Unul dintre acestea a făcut referire la succesul înregistrat de medicii de la Spitalul Județean Covasna, care au reușit o premieră în chirurgia pediatrică. Acesta a fost foarte apreciat, stârnind numeroase reacții pozitive pe pagina noastră de Facebook și  bucurându-se totodată de peste 5000 de vizualizări. Celălalt subiect a prezentat dezbaterea privind susținerea probei practice la examenul de conducere doar în localitatea Sfântu-Gheorghe și  a atras mii de cititori.

Sute de bilete vândute rapid încă de la lansarea magazinului virtual

Luna noiembrie a fost și prima în care magazinul online covasnamedia.ro a funcționat, câteva sute de covăsneni achiziționând cu succes prin intermediul platformei noastre, bilete la evenimentele Acoustic Gala powered by Enel și Gașca Zurli Supershow, cel  mai mare spectacol pentru copii organizat în județ în 2017 și nu numai.

Iată că de la lansarea noii sale versiuni, portalul de știri covasnamedia.ro s-a impus ca lider al audienței locale timp de trei luni consecutiv, reușind cifre spectaculoase și confirmând că succesul nu e o întâmplare, ci rezultatul eforturilor continue ale echipei redacționale. Mulțumim tuturor cititorilor noștri și celor ce ne urmăresc pe paginile de socializare! Pentru aceștia, dar și pentru cei ce ne vor urmări de acum înainte, vom depune în continuare eforturi astfel încât să ne menținem pe poziția de canal media de referință la nivel județean.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.