ACTUALITATE 6 noiembrie 2016

Și tinerii aflați la început de carieră pot candida la posturi vacante la Compartimentul de Achiziții Publice

de Covasna Media | 189 vizualizări

Compartimentul de Achiziții Publice din cadrul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție. Ambele posturi sunt în calitate de consilier cu grad profesional asistent, pentru ocuparea lor fiind necesare studii universitare de licență și 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Compartimentul de Achiziții Publice este responsabil de achiziția mijloacelor fixe, a serviciilor și a produselor din patrimoniul unității, realizate prin sistemul electronic de achiziții publice. Având în vedere amploarea achizițiilor, Compartimentul de Achiziție Publică așteaptă candidatura persoanelor deschise, curioase și dispuse să învețe.

Înscrierile la concursuri se pot realiza până la data de 9 noiembrie, la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267-316957/126).

Pentru relații suplimentare, condiții necesare și lista documentelor necesare candidării, accesați http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=255.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.