ACTUALITATE 6 august 2013

Și-au amenajat propriul părculeț

de Monica Vrânceanu | 89 vizualizări

Asociaţia de proprietari are nevoie de sprijin pentru un leagăn de copii

Asociația de proprietari Flux din Sfântu Gheorghe (strada Presei) nu a mai așteptat inițiativa autorităților locale și a început să-și construiască propria zonă de relaxare și joacă pentru copii. Oamenii au pus mâna la treabă și, alături de președintele Asociației, Cotinel Luca, au amenajat deja o bună parte din părculeț, în spatele blocului. Acum, Asociația are nevoie de o sponsorizare pentru a mai aduce aici un leagăn pentru copii.

„Este vorba despre un spațiu verde care era în paragină și pe care ne-am decis să-l folosim benefic. Am renunțat la contractul cu Tega și ne-am îngrijit cu toții de refacere, astfel că am obținut acordul Primăriei de a transforma două mese de tenis vechi în băncuțe.  Am amplasat și un balansoar, iar acum avem nevoie de un leagăn pentru copii. În mare, e un spațiu care înainte nu era folosit și acum devine plin de viață”, spune Cotinel Luca.

Președintele Asociației susține că oferta de preț pentru un astfel de leagăn este de 1.500 de lei, însă pentru că până acum nu au reușit să atragă banii aceștia, a decis să iasă public, cerând sprijinul firmelor din oraș.

E o sumă destul de mare pentru noi, ca Asociație, și nu poate fi suportată de locatari. De aceea am fi recunoscători oricui ne-ar da cât de puțin, fiind convinși că adunând de la fiecare vom reuși să facem ceva”, a mai spus președintele.

Asociația are 66 de proprietari, iar potrivit lui Cotinel Luca, oamenii au fost încântați de ideea de a se administra singuri și de a avea un părculeț propriu în spatele blocului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.