ACTUALITATE 23 februarie 2011

Şi-a omorât vecinul după ce-a băut alături de el

de Monica Vrânceanu | 75 vizualizări

Un bărbat din Petriceni, comuna Sânzieni, a fost ucis luni seară de către vecinul său, după ce petrecuse cu acesta câteva ore discutând în contradictoriu. Crima a fost anunţată prin sistemul unic al apelurilor de urgenţă 112, iar la Petriceni s-a deplasat, alături de echipa operativă, şi procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Odată ajunşi acolo, oamenii legii au demarat cercetările primare din care a reieşit că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiat de către vecinul său, K. Laszlo, de 36 de ani. Înainte de tragica întâmplare, cei doi cosumaseră băuturi alcoolice - aproximativ şase litri de vin, iar apoi, aflându-se în faţa porţii casei agresorului, s-au luat la ceartă. Pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict între cei doi bărbaţi, K. Laszlo aplicându-i vecinului său două lovituri în zona hemiotoracică dreaptă, cauzându-i astfel moartea.

Cadavrul a fost analizat de Serviciul de Medicină Legală Sfântu Gheorghe şi s-a stabilit că acesta prezenta o plagă tăiată în zona toracică.

Pe numele lui K. Laszlo a fost deschis un dosar penal, efectuându-se cercetări asupra sa; bărbatul a fost reţinut de către procuror pe o durată de 24 de ore şi prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Si-a omorat vecinul dupa ce-a baut alaturi de el | Stiri locale, 1 martie 2011
[...] demarat cercetarile primare din care a reiesit ca barbatul, in varsta de 35 de ani, a fost …citeste toata stirea Specialistul SEO Articol publicat in categoria Ziare si marcat cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.