ACTUALITATE 4 noiembrie 2021

Sfântu Gheorghe: probleme cu mai multe adrese, după ce s-au schimbat plăcuțele de la intrarea în bloc

de Iulia Drăghici - Taraș | 1243 vizualizări

Primăria încearcă să găsească soluţii de corectare a greşelilor, cât mai convenabile pentru locuitori

Primăria Sfântu Gheorghe a început în acest an o acţiune de schimbare a plăcuţelor de la intrarea în scările de bloc din oraş, cu unele uniforme, bilingve, realizate dintr-un material rezistent. În urma acestei acţiuni, din păcate au ieşit la iveală mai multe probleme în ceea ce priveşte unele adrese.

Erorile datează din perioada comunistă, de acum mai bine de 50 de ani, când numerotarea mai multor clădiri și blocuri de locuințe din Sfântu Gheorghe a fost trecută greșit în buletine și în documentele oficiale. Ca urmare, la această dată multe dintre adrese sunt greşite faţă de baza de date oficială de la Direcţia de Urbanism a Primăriei Sfântu Gheorghe. Numerotarea caselor și a blocurilor de locuințe a fost corectată de către Primărie cu această ocazie și, prin urmare, este posibil ca pentru unele adrese să fi apărut noi numere.

Pentru repararea acestor erori, Primăria Sfântu Gheorghe încearcă găsirea unei soluţii cât mai convenabile pentru locuitori, astfel încât aceştia să nu fie puşi pe drumuri şi la cheltuieli pentru schimbarea actelor.

În acest sens, deocamdată municipalitatea face un apel la locuitori să sesizeze la adresa de email info@sepsi.ro dacă sunt neconcordanţe între adresa cunoscută, cea din buletin, şi adresa oficială, corectă, de pe noile plăcuţe montate la intrarea în scările de bloc.

Sursa: comunicat de presă Primăria Sfântu Gheorghe

Observatorul de Covasna/ CovasnaMedia.ro a mai scris pe marginea acestui subiect. Detalii, AICI. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.