ACTUALITATE 11 iunie 2021

Sfântu Gheorghe: încep lucrările pe strada 1 Decembrie 1918

de Iulia Drăghici - Taraș | 934 vizualizări

Vor fi restricții de circulație 

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a spus joi, că dacă vremea o va permite, săptămâna viitoare vor începe lucrările de modernizare pe strada 1 Decembrie 1918, porțiunea de la semafor până la piața Sfântu Gheorghe. Se va lucra pe câte două benzi din cele patru, astfel că traficul nu va fi complet oprit, însă cu siguranță se va circula îngreunat.  

„Săptămâna viitoare, dacă și timpul ne va permite, vor începe lucrările de modernizare pe strada 1 Decembrie, porțiunea de la semafor până la Nicolae Bălcescu. Constructorul are toate aprobările, am dat ordinul de începere a lucrărilor. Sperăm că și timpul va permite. Se va reabilita strada, trotuarul, iluminatul public”, a declarat joi, în cadrul conferinței de presă, primarul Antal Árpád. 

Edilul a transmis și că are rugămintea către cetățeni ca în perioada în care se lucrează, să folosească și alte rute. Totodată, el a solicitat înțelegere pentru faptul că se va circula îngreunat și a precizat că dorința este ca lucrarea să fie încheiată până la sfârșitul anului.   

„Acolo avem patru benzi. Două benzi de circulație vor fi închise. Deci se va circula, dar în condiții mai grele. Rugămintea mea pentru cetățeni este să folosească și rute alternative, gen Grigore Bălan – Oltului și să aibă înțelegere, că această lucrare trebuie făcută. Sper că o și finalizăm în acest an”, a spus Antal Árpád. 

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), valoarea estimată totală fără TVA a investiției este de peste 2,5 milioane de lei. Fondul este asigurat din bugetul local. 

Strada 1 Decembrie a fost reabilitată în anii trecuți pe porțiunea dintre podul din zona Gării și semafoare. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.