ACTUALITATE 15 iunie 2017

Sepsi SIC se pregătește de cupele europene

de Iulia Drăghici - Taraș | 964 vizualizări

Campioana României la baschet feminin, echipa Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe, se pregătește de cupele europene, a anunțat joi managerul sportiv al clubului, Rusz István. În același context, el a mai precizat că jucătoarele Annemarie Gödri-Părău, căpitan al echipei, Anca Stoenescu, Andreea Huțanu, Kilin Tünde și Tyaunna Marshall s-au relegitimat la echipă. În plus, într-o nouă formulă se vor mai alătura două jucătoare de lot național, din Suedia și Croația.

„Sperăm să avem o echipă la fel de compatibilă ca cea de anul trecut. (...) Cu ajutorul Primăriei Sfântu Gheorghe, al Consiliului Județean Covasna și Tega SA, sponsorii noștri, anul acesta echipa din Sfântu Gheorghe s-a înscris în cupele europene. Vom participa în data de 4 iulie la tragerea la sorți, în München, când vom vedea ce echipe tari din Europa vor veni la Sfântu Gheorghe. Astfel, o să ducem peste granițe imaginea orașului. Am mai reușit de trei ori să mai facem acest lucru, pe parcursul a 10 ani de existență a echipei”, a declarat Rusz István.

Echipa de baschet Sepsi SIC a câștigat de două ori consecutiv, în 2016 și 2017, titlul de campioană națională în cadrul Ligii Naționale de Baschet feminin și se pregătește să ducă numele orașului Sfântu Gheorghe cât mai departe și în cupele europene.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.