ACTUALITATE 7 august 2016

Sepsi OSK a pierdut primul meci din Liga a II-a: „Am reușit să ne batem singuri“

de Sever Ioan Miu | 355 vizualizări

Cei circa 2500 de suporteri, veniți sâmbătă pe Stadionul Municipal Sfântu Gheorghe, au asistat la înfrângerea cu 2-3 a echipei favorite de către FC Brașov. În prima repriză, Sergiu Istrati a înscris de două ori în poarta gazdelor. Primul gol pentru Sepsi OSK a fost marcat în minutul 49, de către Hadnagy Attila. Din minutul 85 speranțele unui egal s-au micșorat considerabil, după ce Paul Iacob a profitat de o gafă a portarului Mutu pentru a înscrie al treilea gol al brașovenilor. În prelungiri, Hadnagy s-a folosit de un penalty pentru înscrie ultimul gol al echipei noastre din această partidă.

„În primul meci, din păcate, am reușit să ne batem noi singuri. În prima repriză, primele două goluri - două greșeli copilărești ale noastre, care au fost taxate. Știam FC Brașov, echipă cu experiență, au fructificat greșelile noastre la maxim, au mai avut oportunități în repriza a doua să marcheze, ne-au prins unu contra unu cu portarul (...) Atât de mult nu ne-au suprins, ne-am surprins noi pe noi, din păcate“, a spus antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu. „Unii dintre băieți n-au putut să dea randamentul scontat de noi, dar nu vreau să arunc vina pe ei. Sunt 100% convins că eu am greșit. Cea mai mare greșeală e a mea, nu am reușit să transmit băieților ceea ce trebuia să facă pe teren (...) din secunda 1 până în minutul 97“, a subliniat Suciu.

„Debutul este mult mai dezamăgitor decât ne-am așteptat (...) Au fost două greșeli enorme de portar, din care am primit două goluri, plus o greșeală a fundașului dreapta. Am făcut cadou lui FC Brașov trei puncte, nici noi nu am jucat cum ar fi trebuit să jucăm“, ne-a declarat și patronul Sepsi OSK, Diószegi László.

„A fost un joc greu, cu o echipă care și-a dorit foarte mult să câștige cele trei puncte. Mă bucur pentru faptul că băieții mei au respectat întrutotul ce le-am cerut și mai ales că după patru zile de pregătire am reușit să înjghebăm cât de cât o echipă și să obținem un rezultat foarte mare. Pentru noi aceste trei puncte înseamnă enorm de mult“, a mărturisit antrenorul FC Brașov, Cornel Țălnar.

„Asta este. Din greșelile astea trebuie să învățăm (...) O să facem o analiză luni, la antrenament, o să vedem și filmarea, să putem să argumentăm greșelile pe care le-am făcut. (...) Pe viitor sperăm să trecem cât mai repede peste acest eșec“, a încheiat Valentin Suciu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.