ACTUALITATE 19 martie 2017

Sepsi OSK a pierdut „bătălia” cu Juventus București

de Sever Ioan Miu | 1185 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a pierdut cu scorul de 3-1 meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu liderul Ligii a II-a, Juventus București. Pentru gazde au marcat Alexandru Zaharia (7’), Remus Chipirliu (55’) și Vasile Buhăescu (82). Pentru covăsneni a marcat din penalty Hadnagy Attila, în minutul 44.

Din cauza unui henț la marginea careului, respectiv a unor proteste la adresa tușierului, portarul lui Sepsi OSK, Niczuly Roland, s-a ales cu două cartonașe galbene și a fost eliminat. Totodată, meciul a fost marcat și de un gest al fanilor Juventus, care au aruncat, în repriza a doua, o petardă spre banca oaspeților, ceea ce a dus la oprirea temporară a jocului.

Pentru Valentin Suciu, antrenorul Sepsi OSK, meciul a fost „o înfrângere rușinoasă (...). Din păcate, din tot ce am jucat și am discutat n-am făcut nimic. Ăsta a fost rezultatul. Luni o să rezolvăm greșelile pe care le-am făcut și ne pregătim pentru jocul următor”, a declarat Suciu pentru „Observatorul de Covasna”.

Întrebat despre cum va rezolva greșelile, antrenorul a răspuns: „Sunt treburi pe care noi în vestiar trebuie să le gestionăm puțin mai altfel, să înțelegem că suntem jucători profesionişti și avem și responsabilități!”

Cât despre Diószegi László, patronul Sepsi OSK, acesta a apreciat, pe pagina sa de Facebook, prestația din această deplasare a galeriei roș-albe. „Am pierdut o bătălie, dar mergem mai departe! Dar am câștigat o galerie cum rar se vede în fotbalul nostru! O galerie superbă, cu fairplay și cu inima mare!” a scris Diószegi, mulțumindu-le „băieților” pentru tot. Diószegi a adăugat că Sepsi OSK trebuie să câștige sâmbăta viitoare acasă, în meciul cu Satu Mare, și „atunci totul va fi bine!”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.