ACTUALITATE 21 septembrie 2016

VIDEO: Sepsi OSK, a patra victorie în Liga a II-a

de Sever Ioan Miu | 458 vizualizări

Etapa a 8-a a adus fotbaliştilor de la Sepsi OSK o victorie indiscutabilă în faţa echipei Dunărea Călăraşi. Scorul final al partidei, care s-a disputat miercuri 21 septembrie, a fost de 3 – 0. Golurile au fost marcate în minutele 50, 60 şi 80 de Hadnagy (2) şi Ene.

„A fost o primă repriză echitabilă, noi am avut două ocazii de gol, Dunărea n-a avut niciuna. Repriza a doua a fost un alt fotbal, de calitate, unde am reușit să dăm trei goluri și două bare. Am jucat foarte bine în repriza a doua, am fost net superiori adversarilor, puteam să câștigăm și la un scor mai mare”, ne-a declarat patronul Sepsi OSK, Diószegi László.

Întrebat dacă se poate vorbi despre o redresare a echipei, Diószegi a răspuns: „Nu e cazul să vorbim în acești termeni. La Satu Mare a fost ceva de neimaginat. Nu știu, a fost poate oboseala, drumul, dar și alte echipe fac atâta până la noi. Parcă a fost un blestem, nu știu cum să spun. Dar aia a fost Satu Mare, e deja trecutul (...). Sâmbătă avem meci la Ștefănești, noi mergem cel puțin pentru un punct, dar ar fi extraordinar de util dacă am reuși să câștigăm”.

În prezent, echipa din Sfântu Gheorghe se află în prima jumătate a clasamentului, pe locul 7, cu 14 puncte, respectiv 4 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri.

https://youtu.be/dEHOH_BOaXQ

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.