ACTUALITATE 7 iulie 2013

Senatorul Marius Obreja, reales preşedinte al PNL Covasna

de Mediafax | 952 vizualizări

Senatorul Marius Obreja a fost reales, vineri, în cadrul Conferinţei Teritoriale, în funcţia de preşedinte al PNL Covasna, el fiind votat în unanimitate de către delegaţii prezenţi la alegeri.

Pe ordinea de zi a Conferinţei Teritoriale a PNL Covasna s-au aflat alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene, pentru funcţia de preşedinte al PNL Covasna înscriindu-se în cursă un singur candidat, şi anume cel care a condus şi în ultimii cinci ani organizaţia, senatorul Marius Obreja.

Obreja a primit în unanimitate vot favorabil din partea celor 80 de delegaţi, obţinând astfel un nou mandat de preşedinte al PNL Covasna pe patru ani.

Marius Obreja ocupă funcţia de preşedinte al PNL Covasna din ianuarie 2008, iar înainte a fost liderul interimar al organizaţiei, pentru mai bine de o jumătate de an.

Marius Obreja a declarat că în urma alegerilor de vineri componenţa Biroului Politic Teritorial s-a schimbat într-o măsură foarte mică, dorindu-se continuitatea

spy software android phone spy phone number location http://buyessay-onlinein.com/ cell phone spy youtube do my essay for money cheap post flowers
acestui for, care „şi-a făcut treaba”.

Obreja a mai precizat că, luând în vedere componenţa etnică a judeţului, PNL Covasna s-a încadrat la alegerile locale şi cele parlamentare la nivelul rezultatelor obţinute de partid la nivel naţional şi scopul este de a obţine rezultate bune şi la alegerile prezidenţiale şi cele europarlamentare din 2014.

PNL Covasna numără 700 de membri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.