ACTUALITATE 30 iunie 2021

Secția COVID de la SJU, aproape goală: un singur pacient internat

de Iulia Drăghici - Taraș | 1065 vizualizări

Bilanțul COVID-19 al Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe de miercuri, 30 iunie, ora 13:00, arată că un singur pacient infectat cu noul coronavirus este în atenția medicilor de pe secția de Boli Infecțioase.

Astăzi, la ora de referință 13:00, în spital se află internat un singur pacient, adult, la care s-a identificat prezenţa COVID-19 în organism, şi nu sunt internaţi pacienţi suspecţi de infecția cu virusul SARS-CoV-2.  Pacientul testat pozitiv este tratat pe secția de Infecțioase Covid, starea acestuia de sănătate fiind moderată. Pacientul nu a fost vaccinat împotriva COVID-19. La secţia de Terapie Intensivă nu sunt internaţi pacienţi suspecţi sau testaţi pozitiv COVID-19”, se arată în comunicatul de presă trimis miercuri de SJU.

În perioada 23 - 30 iunie 2021, orele 13:00, a fost externat un singur pacient care anterior a fost internat cu diagnosticul COVID-19.

În această perioadă nu au fost înregistrate decese asociate infecției COVID-19.

Săptămâna trecută, la SJU Sfântu Gheorghe erau internați 2 pacienți confirmați COVID-19, dar și 2 pacienți suspecți. Unul dintre aceștia din urmă era în stare critică, la Terapie Intensivă.

Datele Prefecturii Covasna, de marți, 29 iunie, arată că în județ mai sunt înregistrate doar 7 cazuri active de infecție cu SARS-COV-2: 3 la Micfalău, 2 la Sfântu Gheorghe și câte unul la Barcani și în orașul Covasna.

Incidența pe județ era miercuri 0,03/1000 și în ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun caz nou.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.