ACTUALITATE 23 octombrie 2013

Se deschide Parcul de Aventură de la Șugaș Băi

de Székely Emőke | 188 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe deschide la finele acestei săptămâni porțile Parcului de Aventură de la Șugaș Băi. Cu această ocazie, autoritățile locale îi aşteaptă pe copii în Parcul de Aventură, invitându-i să încerce gratuit toate distracţiile pe care le oferă locația.

Potrivit Biroului de Comunicare al Primăriei, sâmbătă, copiii între cinci și zece ani vor avea ocazia ca între orele 11 și 17 să încerce gratuit ofertele noului Parc de aventură înconjurat de pădurile de la Şugaş Băi, ale cărui lucrări de amenajare au fost finalizate în această săptămână. Între aceste ore, copiii vor avea acces exclusiv la a încerca terenul cu corzi al Parcului.

Parcul de aventură conţine aproximativ 10 elemente, cu grade diferite de dificultate, iar cei care vin aici sunt întâmpinați și supravegheați de specialişti bine pregătiţi.

În stațiunea de la Şugaş Băi a fost inaugurat de curând şi peretele artificial de escaladă, care are 12 metri înălţime şi 9 metri lăţime, cu 16 trasee, şi cu peste 450 de elemente de sprijin. Tot în luna septembrie a fost dat în folosinţă şi terenul de tenis cu gazon sintetic, presărat cu nisip cuartos. În plus, stațiunea beneficiază și de Centrul de Tratament modernizat și dat în folosință anul trecut, unde doritorii se pot relaxa în bazinele cu apă caldă sau rece, băile turceşti, saunele finlandeze și în sala de fitness.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.