ACTUALITATE 4 septembrie 2016

Se caută voluntari pentru „pulzArt”

de Iulia Drăghici - Taraș | 502 vizualizări

Festivalul de arte contemporane „pulzArt” organizat la Sfântu Gheorghe caută voluntari, tineri entuziaști, dinamici și iubitori de cultură, care doresc să își încerce abilitățile de organizare, să câştige experienţă profesională şi să aibă acces liber la programele evenimentului. Data limită pentru înscrieri este 8 septembrie, la miezul nopţii.

„Sarcinile voluntarilor vor include ajutarea la ridicarea instalațiilor artistice din spațiul public, moderarea diferitelor jocuri în spațiul public, asistența la atelierele de animație și de pictură cu lumini, sarcini de comunicare: procesare de imagini, redactare de texte, social media, dar și diferite alte sarcini de organizare pe care voluntarii vor avea șansa să le încerce. Aceștia nu numai că vor avea intrare liberă la programele festivalului, ci vor putea dobândi și o experiență profesională valoroasă de care se vor putea folosi în viitor în orice domeniu”, transmit organizatorii.

Înscrierea

Regulamentul de înscriere arată că este necesară completarea unui formular, care poate fi descărcat de pe site-ul www.pulzart.ro. Data limită pentru trimiterea prin e-mail a formularelor este 8 septembrie, miezul nopții, la adresa kultura@sepsi.ro, însă acesta poate fi depus și personal, la Biroul de Comunicare și Imagine (str. 1 Decembrie 1918, nr. 6). „În formularul de înscriere voluntarii trebuie să povestească în maximum 500 de caractere cine este idolul lor și de ce, sau dacă nu au așa ceva, să motiveze de ce nu au un idol”, arată coordonatorii într-un comunicat de presă.

Festivalul de arte contemporane „pulzArt” va avea loc în perioada 15–18 septembrie. Acesta „este evenimentul central al programului „Sfântu Gheorghe – Capitala Culturală a Ținutului Secuiesc”, punctul de întâlnire al celor patru ani tematici. Anul acesta este dedicat IMAGINII, prin urmare, acțiunile, programele pulzArt se organizează neapărat în jurul imagini, vizualității. (...) Evenimentele, atelierele ediției actuale vor explora felul în care vizualitatea completează muzica, literatura, ce anume le aduce în plus acestora, cum este vizualitatea teatrului, cum o puternică prezență vizuală influențează o operă, precum și care este efectul dumpingului vizual copleșitor asupra receptorilor”, informează un comunicat de presă.

Organizatorii festivalului sunt Casa de Cultură „Kónya Ádám” şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, alături de Biblioteca Județeană „Bod Péter”, Asociația Audio-vizuală „Tone Troopers”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.