ACTUALITATE 4 septembrie 2012

Se caută bicicliști

de Székely Emőke | 56 vizualizări

Doritorii se pot înscrie la evenimentul „Pedalează pentru un scop bun” ce va avea loc pe data de 14 septembrie între orele 17-21.

Fundația Comunitară Covasna face apel la toți cei care doresc să sprijine tinerele talente sportive din Sfântu Gheorghe să se înscrie la evenimentul „Pedalează pentru un scop bun” ce va avea loc pe data de 14 septembrie între orele 17-21. Prin această acțiune Fundația speră ca cei patru sportivi aleși pentru a fi ajutați să poată pleca acasă cu cel puțin 2.000 de lei fiecare. Înscrierile se fac la sediul Fundației din strada Bisericii sau online pe site-ul www.hka.ro. Cei patru sportivi pentru care se poate pedala sunt atleta Blázer Imola, triatlonistul Deák Zsombor, luptătoarea Incze Kriszta și baschetbalista Kelemen Kincső.

Bicicliștii „pedalează” pe un parcurs predeterminat pentru a susține un sportiv nominalizat. Startul acțiunii se va da pe 14 septembrie, la ora 17.00, din intersecţia semaforizată din colţul Parcului Central. Parcursul de aproape 8 km este compus din 10 etape, delimitate de puncte de control, unde se autentifică prin ștampilare numărul tururilor parcurse de biciclist. Biciclistul poate începe un nou tur numai după completarea turului precedent. Sponsorii plătesc pe etape sau tururi, specificând persoana biciclistului care pedalează pentru sportivul pe care doresc să îl sponsorizeze (de exemplu, 3 lei/tur pe biciclistul XY, care pedalează pentru nominalizatul Z). La sfârșitul evenimentului, în funcție de numărul etapelor parcurse, sponsorul va plăti 3 lei x nr. tururi  în contul Fundației). Cu cât mai multe tururi parcurge biciclistul, cu atât mai mare va fi suma donată în beneficiul sportivului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.