ACTUALITATE 4 septembrie 2014

Schimbări la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 76 vizualizări

Dat fiind faptul că lucrările de reabilitare și modernizare a Spitalului Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe sunt în toi, iar săptămâna trecută a fost semnat contractul de finanțare pentru o nouă fază a lucrărilor, începând de luni vor fi anumite schimbări în ceea ce privește funcționarea instituției.

Biroul de internări și externări se va muta de luni în clădirea veche a spitalului, unde este și Secția de boli interne. Mutarea este necesară pentru că în actuala locație se vor face lucrări, dar activitatea sanitară nu poate fi oprită, așadar cei de la spital adoptă soluții provizorii pentru ca pacienții să nu simtă pe cât posibil disconfortul creat de lucrări. De altfel în perioada următoare vor avea loc și alte mutări ale unor secții, iar conducerea spitalului spune că vor ține la curent pacienții și rudele acestora despre modificările ce vor interveni.

„Am ajuns la o fază importantă a reabilitării și modernizării instituției, în urma căreia clădirea principală a spitalului va fi modernizată în așa fel încât să corespundă tuturor standardelor. În cazul unei lucrări de un asemenea volum este practic imposibil ca pacienții să nu simtă un anumit disconfort. De aceea conducerea instituției face apel la înțelegere și răbdare” – a declarat managerul spitalului, András-Nagy Robert.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.