ACTUALITATE 5 octombrie 2016

Schimb de experienţă în UE pentru tinerii antreprenori

de Iulia Drăghici - Taraș | 753 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie Covasna, alături de Asociația de Dezvoltare Durabilă Slatina, dau posibilitatea tinerilor antreprenori din județul Covasna să beneficieze de burse în cadrul programului Erasmus. Aceştia vor putea lua parte la schimburi de experiență transfrontaliere la nivelul Uniunii Europene, în vederea acumulării de experienţă în domeniul afacerilor.

Cei interesaţi vor putea lua parte joia viitoare, în 13 octombrie, între orele 16,30 şi 19 la CCI Covasna la o prezentare detaliată a programului. Acolo vor fi făcute publice informaţii despre ce înseamnă programul Erasmus, ce condiţii de eligibilitate sunt impuse pentru acest proiect sau care sunt paşii care trebuie făcuţi pentru a aplica. În plus, participanţii la eveniment vor putea să stea de vorbă cu tineri care deja au luat parte la acest tip experienţă.

Participarea la evenimentul de prezentare trebuie confirmată până în 12 octombrie, la adresa de e-mail: ccicov@ccicov.com.

Despre experienţa Erasmus, președintele Camerei de Comerț şi Industrie Covasna, Édler András, a spus miercuri, într-o conferinţă de presă că „e un fel de practică, ce durează de la o lună până la şase luni. Tinerii vor putea merge la firme din Uniunea Europeană la un schimb de experienţă. Eu spun că este un lucru benefic pentru toţi antreprenorii noştri, pentru că astfel vor putea învăţa de la firme vechi. Astfel am putea să aducem din experienţa de acolo şi să sărim 10-15 ani în ceea ce înseamnă organizarea unei întreprinderi”.

În total, 10 tineri antreprenori din toată ţara vor fi selectaţi să participe la acest proiect Erasmus.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.