ACTUALITATE 21 aprilie 2020

Scandaluri și distrugeri și în județul Covasna, de Paște

de Iulia Drăghici - Taraș | 7600 vizualizări

Polițiștii covăsneni anunță că nici în județul Covasna nu a fost, de Paște, în totalitate liniște și pace. Asta pentru că oamenii legi au fost chemați să intervină în două cazuri, la Belin și la Vâlcele, fie pentru identificarea autorilor într-un caz de distrugere, fie și pentru aplanarea unui scandal iscat în stradă.

Scandalul din Belin s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, spun oamenii legii, care anunță că cei implicați au fost amendați cu 8.000 de lei pentru că s-a constatat că aceștia au participat de fapt la o petrecere.

În data de 19.04.2020, în jurul orei 06:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Belin au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în curtea unui imobil din localitate s-a produs un scandal.

În urma intervenției, polițiștii au constatat că geamurile de la uşa de intrare în locuinţă și o fereastră erau sparte, iar persoanele care au participat la scandal nu se aflau la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză.

Cei trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere, au participat la o petrecere în imobil, unde, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri, au provocat un scandal și au spart geamurile imobilului după care toți au plecat la domiciliile lor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar față de bărbați s-a luat măsura sancționării contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor legale privind restricțiile de deplasare instituite pe perioada stării de urgență cu sancțiuni contravenționale în cuantum total de 8000 lei”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

La Vâlcele, scandalul, care a fost scos în stradă, a implicat doi bărbați, unul de 20 și altul de 32 de ani. Acum, cei doi sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

La data de 19.04.2020, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vâlcele au fost sesizați prin apel 112, despre producerea unui scandal în localitate.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că, în urma unui conflict mai vechi, un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 32 de ani, au provocat un scandal în stradă, pe drumul public, lovindu-se reciproc cu pumnii.

Unul dintre bărbați a solicitat îngrijiri medicale de specialitate, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care l-a transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, și lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul de presă al IPJ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.