ACTUALITATE 22 august 2011

Scandal la Pădureni între mai mulţi tineri

de Mediafax | 75 vizualizări

Anchetă a Poliţiei după ce şase tineri din Sfântu Gheorghe au fost agresaţi de un grup de braşoveni

Poliţiştii din Covasna au deschis o anchetă după ce şase tineri din Sfântu Gheorghe au fost agresaţi de un grup de persoane din judeţul Braşov, unul dintre tineri fiind transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Buzsi Andrea, a declarat că poliţiştii din Moacşa au fost sesizaţi, duminică seară, că în aproprierea lacului de agrement Pădureni s-a produs un scandal între mai multe persoane.

Poliţiştii care au mers la locul incidentului au stabilit, în urma verificărilor, că şase tineri din Sfântu Gheorghe, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, au fost agresaţi de un grup de persoane, care se deplasa cu trei autoturisme înmatriculate în judeţul Braşov.

În urma agresiunii, un tânăr din Sfântu Gheorghe a fost rănit şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal, cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi hematom frontal stâng.

De asemenea, în urma scandalului a fost distrus parbrizul unui autoturism.

Poliţiştii de la postul din Moacşa, cu sprijinul Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Târgu Secuiesc, continuă cercetările pentru identificarea principalilor suspecţi şi documentarea activităţii

cialis soft 20mg without prescription
infracţionale a acestora.
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.