ACTUALITATE 22 aprilie 2019

Șase răniți în singurul accident din weekend

de Iulia Drăghici - Taraș | 1518 vizualizări

Trei persoane, printre care și un bebeluș, au suferit răni grave

Un accident frontal a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Covasna, pe DN11. În urma impactului, șase persoane au fost rănite, trei dintre acestea grav. Printre răniții grav s-a aflat și un copil în vârstă de doar un an.

„În planul siguranței rutiere, pe drumurile din județ a fost înregistrat un singur eveniment rutier, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 11. Din cercetări s-a stabilit că o pătrundere pe contrasens ar fi fost cauza acestui eveniment, două autoturisme ciocnindu-se frontal. În urma acestui eveniment trei persoane au fost rănite ușor, iar alte trei, printre care și un copil de un an, au suferit răni grave. Cercetările sunt continuate pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului”, informează, printr-un comunicat de presă, IPJ Covasna.

Cu toate că acesta a fost singurul accident rutier din județ din weekend, polițiștii au constatat 153 de abateri pentru care au aplicat sancțiuni în valoare de peste 73.000 de lei. Dintre acestea, peste 130 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier și numai 11 au fost pentru fapte de tulburare a ordinii publice sau încălcarea normelor de conviețuire socială reglementat de Legea 61/1991. Pentru diverse abateri la regimul rutier polițiștii covăsneni au reținut și 16 permise de conducere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.