ACTUALITATE 3 iunie 2010

Sărbătoarea școlii la Kos Karoly

de Covasna Media | 738 vizualizări
Paradă Eco, concursuri și sport pentru toate gusturile Elevii și profesorii de la Grupul Școlar Kos Karoly din Sfântu-Gheorghe au avut motiv de sărbătoare la finalul săptămânii trecute, vineri, când au avut loc Zilele școlii. Acțiunile organizate în cadrul acestui eveniment au implicat un număr mare de momente destinate tuturor vârstelor și categoriilor de elevi și profesori, însemnând de la concursuri de logică, parada modei, parada Eco, până la concursuri sportive între

Paradă Eco, concursuri și sport pentru toate gusturile

Elevii și profesorii de la Grupul Școlar Kos Karoly din Sfântu-Gheorghe au avut motiv de sărbătoare la finalul săptămânii trecute, vineri, când au avut loc Zilele școlii.

Acțiunile organizate în cadrul acestui eveniment au implicat un număr mare de momente destinate tuturor vârstelor și categoriilor de elevi și profesori, însemnând de la concursuri de logică, parada modei, parada Eco, până la concursuri sportive între cadre didactice și elevi, graffitti, prezentări Power Point, o mică expoziție de broderii în miniatură și așa mai departe.

Una dintre cele mai originale acțiuni a fost cea de-a doua ediție a Paradei Eco, organizată de prof. de fizică – chimie Szoke Anna Maria.

Elevii din clasa a XII-a B, care au prezentat colecția de îmbrăcăminte confecționată din saci menajeri de diferite culori, pahare de plastic și alte materiale de acest gen, au adus în fața publicului rochii de mireasă și un costum de mire, un costum sport, rochii de plimbat pe plajă sau rochii de seară, toate realizate într-un mod original și plin de culoare și formă. La final, însăși organizatoarea momentului a prezentat un costum Eco.

Sărbătoarea școlii a reprezentat un prilej de apropiere și cunoaștere reciprocă atât între elevi, cât și între profesori și copii.

„Cu această ocazie elevii reușesc să se cunoască mai bine, să organizeze împreună activități, cicluri diferite de elevi se apropie, care altfel nu se văd decât în pauze, iar colaborarea devine mai bună între elevi și profesori, fiecare află lucruri noi”, apreciază directoarea adjunctă a școlii, Valeria Gheorghiu.

Potrivit acesteia, prin participarea la acțiuni comune fiecare se simte mai important în această zi a școlii, indiferent de rolul pe care îl are de îndeplinit, iar profesorii sunt mai mândri de elevii pe care îi pregătesc și pe care îi văd în alte ipostaze decât cele de zi cu zi.

Ana Sidon

Teme articol: Kos Karoly moda eco parada
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.