ACTUALITATE 30 octombrie 2012

Săli de antrenamente din ruine

de Székely Emőke | 57 vizualizări

Membrii Comisiei de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local Sfântu Gheorghe au vizitat clădirea vechii centrale termice de pe strada László Ferenc din Sfântu Gheorghe, pe care au dat-o în folosință pentru o perioadă de 10 ani Asociației Sportive „Adrenalin”. În clădirea care se află momentan într-o stare deplorabilă va funcționa conform planului o sală de antrenamente pentru escalade.

O înţelegere asemănătoare își doresc și cei de la Clubul Sportiv „Electrica” în vederea amenajării unei săli de antrenamente pentru sportivii practicanți de tenis de masă. Ei ar putea primi în folosință vechea centrală termică de pe strada Viitorului. După cum se știe, echipa CS Electrica joacă în acest sezon în primul eșalon competițional, dar au înscris o echipă și în Divizia B.

„Într-o sală modernă s-ar putea organiza chiar și campionate naționale, și astfel Sfântu Gheorghe ar putea deveni gazda unor evenimente sportive importante. Vechile centrale se află într-o stare avansată de degradare, dar există sponsori care doresc să sprijine aceste inițiative” – a declarat președintele Comisiei de Tineret și Sport, Nemes Előd.

Recent o altă astfel de clădire a fost transformată în Centru Multifuncțional în cartierul Őrkő.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.