ACTUALITATE 10 decembrie 2009

Sală plină la „Seri Albastre cu Felicia Filip”

de Covasna Media | 1076 vizualizări
[singlepic=701,250,250,,left]Organizatorii spectacolului „Seri Albastre cu Felicia Filip” anunţă epuizarea invitaţiilor pentru evenimentul ce va avea loc joi, 17 decembrie, ora 18:00. Pe 17 decembrie, începând cu ora 18.00, Felicia Filip, împreună cu Opera Naţională din Bucureşti, va concerta la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene Bod Peter, în cadrul Festivalului de Colinde Adolescent. Este pentru prima

Organizatorii spectacolului „Seri Albastre cu Felicia Filip” anunţă epuizarea invitaţiilor pentru evenimentul ce va avea loc joi, 17 decembrie, ora 18:00.

Pe 17 decembrie, începând cu ora 18.00, Felicia Filip, împreună cu Opera Naţională din Bucureşti, va concerta la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene Bod Peter, în cadrul Festivalului de Colinde Adolescent. Este pentru prima dată când soprana se va afla în calitate de solistă de operă pe o scenă covăsneană, după ce, în toamna aceluiaşi an, a onorat invitaţia organizatorilor Şcolii de Toamnă Seri Albastre, susţinând, timp de o săptămână, masterclass-uri pentru artiştii Seri Albastre, la Centrul de Cultură Arcuş.

Accesul la spectacol se face numai pe bază de invitaţie, iar aceasta a putut fi achiziţionată prin intermediul unui email sau a unui SMS. Azi, 9 decembrie, la doar trei zile după anunţarea oficială a concertului, toate cele 150 de locuri au fost ocupate. Organizatorii au furnizat invitaţiile pentru spectacol celor care leau solicitat, direct la domiciliu.

Deşi nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât palmaresul său vorbeşte de la sine, Felicia Filip este unica solistă de operă din lume care a câştigat toate Premiile Mozart, atât în 1983 la Barcelona, cât şi în 1987 la Viena şi în 1991 la Toronto. De asemenea, a mai reuşit o performanţă de neegalat în România – prin colaborarea cu trupa Iris, pentru unicul album de rock simfonic din România, Iris Aetheneum, a reuşit să determine publicul tânăr, mai puţin cunoscător al repertoriul clasic, să umple sălile de operă din ţară.

Sursa foto: www.revistavip.net

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.