ACTUALITATE 13 iulie 2022

SAJ Covasna a primit donație 10 genți de prim ajutor, fabricate de cea mai nouă firmă din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1719 vizualizări

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Covasna a primit o donație constând în 10 rucsacuri speciale create de cea mai nouă firmă înființată la Sfântu Gheorghe, Becatex SRL. Administratorii companiei, care și-a deschis marți, 12 iulie, oficial porțile, le-au transmis reprezentanților SAJ și că vor oferi gratuit și mentenanța acestor genți utile în situațiile de urgență. 

Sunt patru genți destinate echipajului de tip C, adică celui cu medic și șase pentru ambulanța de tip B, celui cu asistent în componență, urmând să le înlocuim pe cele mai vechi și mai deteriorate. Ne sunt utile, pentru că le folosim zilnic și se uzează. Iar faptul că s-au gândit la noi, ne-a onorat. Ne bucură faptul că ne asigură și mentenanța la ele, în situația în care se strică și ne sunt înlocuite”, ne-a spus directorul SAJ Covasna, Cristian Cimpoi. 

Mare parte din ceea ce producem sunt genți pentru ambulanță, și atunci ne-am gândit să facem o donație către serviciul local. Sperăm că gențile vor fi folositoare și vă vor ajuta în munca dumneavoastră. Unul dintre punctele cele mai importante la gențile pe care noi le producem este că se pot repara, se pot dezinfecta și pot fi folosite o perioadă extrem de lungă în serviciul ambulanței”, au transmis marți, când a fost evenimentul oficial de deschidere a fabricii, respectiv momentul donării, reprezentanții companiei, prin vocea managerului de proiect Erika Rozenberg. 

Fabrica Becatex are sediul în Sfântu Gheorghe, pe strada Armata Română, în clădirea fostei fabrici de textile LRO. În prezent, aici lucrează 15 persoane, dar ținta este ca până la finele anului să fie angajate în total 50 de persoane. Investiția, cu rădăcini în Germania, a fost de 1,5 milioane de euro. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.