ACTUALITATE 14 aprilie 2022

Saint George's Got Talent își așteaptă participanții pentru ediția 9

de Iulia Drăghici - Taraș | 631 vizualizări

A 9-a ediție a evenimentului Saint George's Got Talent, organizată în cadrul Curții Tinerilor, la Zilele Sfântu Gheorghe, își așteaptă participanții talentați. Coordonatorii au lansat un formular de înscriere online. Preselecțiile vor avea loc vineri, 29 aprilie de la ora 17:30, iar finala duminică, 1 mai de la ora 20:00.

Scopul evenimentului este de a oferi tinerilor talentați șansa de a-și arăta talentul pentru public. Evenimentul a fost organizat pentru prima dată în 2013 pe modelul celebrului America's Got Talent, acesta a devenit o tradiție de-a lungul anilor. Saint George's Got Talent este un eveniment important pentru tinerii din această zonă, pentru că de la an la an tinerii talentați vin să dovedească de ce sunt capabili”, au transmis coordonatorii evenimentului. 

Înscrierile se fac prin completarea formularului: https://forms.gle/8oHSExpuiH1ELmYo8

O premieră a Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an este că locația pentru Curtea Tinerilor este incinta curții fostei Fabrici de Țigarete. Activitățile debutează în 29 aprilie, de la ora 14:00, cu tradiționala Paradă, care începe din centrul orașului și care va fi marcată anul acesta de o petrecere a culorilor.  

În cadrul Curții Tinerilor va avea loc și un concert al formațiilor locale, dar și multe alte evenimente. 

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au anunțat și că în ediția din acest an Curtea Tinerilor va fi împărțită în cinci sectoare, printre care și un cort de conferințe, unde vor fi invitaţi la discuţii tineri antreprenori, artiști sau sportivi locali. „Va exista şi zona de scenă, unde mai ales seara vor avea loc concerte, va fi şi o zonă de relaxare, unde în prima parte a zilei vor fi programe de yoga sau sănătate mintală, dar şi un cort sportiv, unde vor putea fi jucate şi practicate sporturi de masă precum fusball, ping-pong, teqball, beerpong, un turneu de jocuri de cărți și de societate. Nu în ultimul rând va exista şi o zonă de catering, unde participanţii vor putea să mănânce şi să se răcorească”, mai informează coordonatorii programelor.  

Anul acesta, activitățile de la Curtea Tinerilor sunt coordonate de Biroul de Tineret, în colaborare cu organizațiile de tineret din oraș.

Ediția cu numărul 29 a Zilelor Sfântu Gheorghe are loc în perioada 23 aprilie – 1 mai. Programul complet al evenimentului și mai multe detalii sunt disponibile pe www.zilelesfantugheorghe.ro

Anul trecut, chiar dacă zilele orașului au fost anulate din cauza pandemiei, Saint George's Got Talent a avut loc în perioada 14 – 16 mai în format online, în care finala a fost difuzată live pe pagina de Facebook Ifjúsági Udvar/Curtea Tinerilor. 

Sursa foto: Ifjúsági Udvar/Curtea Tinerilor

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.