ACTUALITATE 4 martie 2010

Saci preplătiţi pentu deșeuri

de Covasna Media | 843 vizualizări
05mar2010-gunoiAsociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciile Publice de Salubrizare ECO SEPSI a decis cu privire la gestionarea cantităţii deşeurilor colectate săptămânal (pubele 120 L) ca începând din data de 1 martie 2010 să existe trei posibilităţi. Prima se referă la saci preplătiţi (capacitate de 80 litri) la preţul de 1,5 lei. Sacii se pot achiziţiona de la agentul servicii clienţi, de la conducătorul utilajului

05mar2010-gunoiAsociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciile Publice de Salubrizare ECO SEPSI a decis cu privire la gestionarea cantităţii deşeurilor colectate săptămânal (pubele 120 L) ca începând din data de 1 martie 2010 să existe trei posibilităţi.

Prima se referă la saci preplătiţi (capacitate de 80 litri) la preţul de 1,5 lei. Sacii se pot achiziţiona de la agentul servicii clienţi, de la conducătorul utilajului de salubrizare, la caseria societăţii sau la magazinele comunale; O altă posibilitate este închirierea unui container de la SC TEGA S.A. pentru deşeuri din demolări sau deşeuri voluminoase.

A treia este degajarea obiectelor casnice nefolosibile de două ori pe an (gratuit).

Conducerea TEGA atrage atenţia că nu se vor colecta deşeurile amplasate în alte tipuri de recipiente, iar amplasarea sau abandonarea acestora în spaţiile publice poate fi amendată conform legislaţiei în vigoare.

Sursa foto: galasocietatiicivile.ro

Teme articol: gunoi TEGA saci
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.